Viatge a A Guarda

Viatge a A Guarda, Baixo Miño (Pontevedra)

Intercanvi amb el grup Do Lusco ó Fusco.Colla_Galicia

Els passats dies 24, 25 i 26 de Juliol, la Colla de Bastoners vàrem participar al XXII Festival “Encontro dos Pobos” que organitza el Grup de Danses i Gaites “Do Lusco o Fusco” de la població A Guarda, Baixo Miño (Pontevedra).

Aquets viatge s’emmarca dins d’un intercanvi cultural que la nostra entitat fa amb motiu de la celebració del seu 30è. aniversari

El Grup de Danses i Gaites “Do Lusco o Fusco”, ens tornarà la visita al mes de setembre, a la nostra XX Diada Bastonera que celebrem cada any dins del marc de la Festa Major d’Esplugues.

Els components del viatge, vam ser molt ben acollits per tota la gent del grup de Galicia, on es van bolcar tots els seus components a fer que la nostra estada fós com si estiguéssim a casa nostre, inclús el dissabte 25 ens vam convidar a dinar a les seves cases particulars.

Apart de les visites culturals de rigor, també vàrem fer tres actuacions.

La primera va ser el divendres dia 24 a la població de Tomiño, juntament amb nosaltres i el grup amfitrió, també van actuar els següents grups:

El dissabte dia 25 vam fer 2 actuacions. La primera a la població dels nostres amfitrions A Guarda, on a més dels grups que vàrem actuar el divendres, també van actuar els grups següents:

Per acabar, ens vàrem traslladar a la població del Rosal, a pocs kilòmetres de A Guarda on nomes vàrem actuar el Grup Do Lusco ó Fusco, el grup de Bulgària i nosaltres.

El diumenge abans de tornar, vàrem visitar el Castro de Santa Tegra que es tracta d’una de les poblacions Galaico-Romana més importants de la Península Ibèrica que data del segle I a.c.

Només, queda dir, que agraïm molt sincerament l’hospitalitat de tots els components de “Do Lusco ó Fusco” i esperem retrobar-nos molt aviat amb ells.

A Guarda2
A Guarda1

Al següent enllaç, podreu gaudir de les fotos del viatge: Fotos


Ens Vols conèixer? … Visita’ns !!!

O mira les nostres últimes sortides !!! Últimes SortidesDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.